El MoraBanc suma la segona derrota de la pretemporada

Els tricolors cauen davant del BAXI Manresa en un duel decidit al tram final

Un instant del partit d'ahir.BAXI MANRESA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va perdre 90 a 77 davant del BAXI Manresa al tercer partit de pretemporada corresponent a la 37a edició del Torneig de Sant Julià de Vilatorta. Els tricolors van sumar així la segona derrota de l’estiu, en un duel amb alternatives al marcador que va acabar amb triomf dels catalans.

Els homes de Natxo Lezkano, amb les baixes conegudes de Harding, per lesió, i de Dos Anjos, al Mundial, van fer descansar Llovet. El duel va arrencar amb una total igualtat i amb empat 14 a 14 al final del primer quart. Van sortir millor els tricolors al segon període, arribant al 21 a 27, però un 12 a 4 de parcial a favor dels catalans va deixar el duel 34 a 31 al descans.

A la represa, van ser els manresans qui seguien mostrant-se millor sobre el parquet i marxant deu amunt (42-32), però els tricolors van reaccionar tancant el quart 63 a 61. L’encert des del triple del BAXI Manresa a l’últim període, quan més igualat estava el duel, va encarrilar el partit en favor dels homes de Pedro Martínez, davant d’un MoraBanc que va anar perdent energia al tram final, fins acabar caient per 13 punts amb el 90 a 77 final. Rafa Luz, amb 12 punts, 4 rebots, 5 assistències i 19 crèdits de valoració, va ser el millor del MoraBanc, i Okoye, amb 13 punts, va ser el màxim anotador.

El tricolors rebran dijous el Girona al Poliesportiu a la prèvia de la Lliga Catalana.

DOS ANJOS, DE NOU INÈDIT EN EL TRIOMF DE BRASIL CONTRA CANADÀ

Felipe dos Anjos va tornar a estar inèdit en el triomf del Brasil davant del Canadà per 65 a 69 a la primera jornada de la segona fase del Mundial del Japó, Filipines i Indonèsia. El conjunt brasiler va donar la sorpresa de la jornada en derrotar un dels favorits i va entrar de ple a la lluita per classificar-se per als quarts de final. El pivot tricolor, però, igual que a l’últim duel de la primera fase davant de Costa d’Ivori, no va estar cap segon sobre la pista. El Brasil s’enfrontarà demà a Letònia (11.45 hores) en un duel a caixa o faixa, ja que qui guanyi aconseguirà classificar-se per als quarts de final del Mundial. En cas de fer-ho, Dos Anjos haurà de ser al Campionat del Món fins al 9 de setembre, mentre que si perdés contra els letons tancaria la participació al torneig i podria tornar ja a Andorra per incorporar-se al MoraBanc.

tracking