Dos Anjos agafant un rebot al primer partit.FIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pivot del MoraBanc Andorra Felipe dos Anjos disputarà la segona fase del Mundial després que la seva selecció, el Brasil, derrotés la Costa d’Ivori per 77 a 89 en el duel a cara o creu entre les dues seleccions a la recerca de la classificació. L’interior tricolor, però, no va tenir ahir oportunitats, i no va disputar ni un segon contra el conjunt africà després d’haver jugat 20 segons contra Espanya i vuit minuts contra l’Iran.

Aquesta classificació farà que el jugador del MoraBanc hagi d’estar a Indonèsia, com a mínim, fins diumenge 3 de setembre, quan acaba aquesta segona fase. En cas de classificar-se per a quarts de final, a més, Dos Anjos s’hauria de quedar a les Filipines ja fins dissabte 9 de setembre independentment de si seguís endavant o no.

D’altra banda, el MoraBanc Andorra va confirmar ahir que Aaron Ganal jugarà cedit aquesta temporada a les files del CB Benicarló, de LEB Plata. El jove tricolor ja va militar la temporada passada en aquesta categoria a les files del Talavera.

tracking