El MoraBanc va guanyar a Montsó davant l'UCAM.MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra va sumar a Montsó el primer triomf de la pretemporada després d’imposar-se l’UCAM de Múrcia per 88 a 92. Els tricolors van dominar el duel des de l’inici, i es van imposar 13-21 al primer quart, i 35-44 al descans. A la represa, els homes de Natxo Lezkano van obrir encara més forat i se’n van anar de 16 punts (52-68) al final del tercer període.Va ser llavors quan el MoraBanc va desconnectar i va encaixar 36 punts a l’últim parcial. Tot i això, els tricolors es van poder endur la victòria per un ajustat 88-92. Marin Maric, amb 15 punts, 10 rebots i 26 crèdits de valoració va ser el millor del MoraBanc, on també va destacar Tyson Pérez, màxim anotador amb 16 punts, i Andrew Goudelock, que es va estrenar com a tricolor, amb 15 punts, quatre rebots i 22 de valoració.

Després de dos partits en dos dies, els tricolors se centraran ara en els entrenaments i no tornaran a jugar fins divendres, quan es veuran les cares amb el BAXI Manresa a Sant Julià de Vilatorta.