Mitterwallner i Flückiger s'imposen al cross-country de la Copa del Món

La competició se celebra a l'estació de Pal-Arinsal

Mona Mitterwallner dona la sorpresa a PalUCI

Mona Mitterwallner i Mathias Flückiger s'han imposat al cross-country de la Copa del Món de BTT, que s'està celebrant a l'estació de Pal-Arinsal. L'austríaca Mona Mitterwallner, actual campiona de marató del recent mundial de Glasgow, ha canviat de ritme a l'equador de la cursa i ja ha liderat la prova fins el final, amb un temps total de 1h14'09" i superant la suïssa Alessanxdra Keller en 34" i l'actual campiona del Món, la francesa Pauline Ferrand-Prevot en 1'29". La representant andorrana, Jessica Cruz, ha finalitzat en la 71a posició i no ha pogut acabar la prova en ser doblada.

Per la seva banda, el suís Mathias Flückiger també s'ha imposat en la modalitat de cross-country masculí de la Copa del Món. El biker helvètic ha dominat la cursa de principi a fi i, tot i mantenir distàncies curtes respecte als perseguidors, s'ha mostrat molt sòlid i solvent i s'ha endut la victòria amb un temps de 1h28'03", 23" per davant del segon classificat, el francès Thomas Griot i 44" sobre el tercer, el resident i actual campió del món, Tom Pidcock, que ha aconseguit pujar al calaix després d'un gran tram final de cursa. Pel que fa als andorrans, Xavi Jové va acabar 96è, Jan Missé, 101è i Kilian Folguera, 104è. Cap dels tres van completar la prova en ser doblats i es van quedar a tres i quatre voltes, respectivament.