L'FC Andorra surt escaldat de Lezama (3-0)

Els tricolors han caigut davant de l'Amorebieta

Un moment del partit.

L'FC Andorra ha partit la primera derrota de la temporada després de caure de manera estrepiutosa davant de l'Amorebieta a Lezama per 3-0. Tot i que el marcador ha estat massa abultat pel que s'ha vist sobre el terreny de joc, la realitat és que el conjunt tricolor ha fet un mal partit davant del conjunt basc en un duel marcat per la forta pluja.

La primera gran opció ha estat per a Diego Pampín, i també n'han tingut els tricolors en botes d'Ivan Gil i Rubén Bover, però el gol que ha arribat ha estat el de l'Amorebieta a cinc minuts pel descans en una segona jugada després d'un centre per la dreta que Eneko Jauregi ha enviat a gol. A la represa, els locals han sortit millor, i Eraso ha pogut fer el segon després d'una errada defensiva en cadena, amb una línia al darrere massa tova.

El segon ha fet esperonar els tricolors, que han buscat un empat heroic mitjançant sobretot a Álvaro Martín, que ha enviat una pilota al travesser, i que ha gaudit d'un parell d'ocasions més, però l'Amorebieta ha sentenciat el partit al temps afegit amb un tir de Sibo des de la mitjalluna.

Els tricolors se situen amb sis punts en tres partits, i ocupen la sisena posició. Els homes d'Eder Sarabia rebran diumenge vinent al Tenerife a les 14.00 hores a l'Estadi Nacional.