El DSM-Firmenich guanya la 'crono' a Barcelona

Supera en mig segon al Movistar, i Milesi és el primer líder

El DSM-Firmenich va vèncer ahir.UNIPUBLIC / SPRINT CYCLING AGENCY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els carrers de Barcelona van acollir ahir la primera etapa de La Vuelta a Espanya, una contrarellotge per equips que va aconseguir el triomf de l’esquadra DSM-Firmenich. En una jornada marcada per les fortes pluges a la ciutat comtal, la majoria d’equips dels favorits per fer-se amb el triomf de la general no van arriscar i van optar per conservar pensant en el futur per evitar problemes i caigudes en un circuit complicat que va deixar veure com molts dels ciclistes anaven per terra a causa de l’aigua. El conjunt alemany va endur-se la victòria amb un temps final de 17’30”, i va acabar superant per tot just mig segon a l’equip Movistar. La tercera plaça va serper a l’EF Education, i el Soudal Quick-Step i el Groupama-FDJ van tancar el Top-5.

Amb els resultats de la contrarellotge per equips d’ahir, l’italià Lorenzo Milesi és el primer líder de la classificació general, seguit pels seus companys d’equip, David Max Poole i Romain Bardet. Entre els favorits per aconseguir la victòria final, el més beneficiat va ser el resident Enric Mas, amb el mateix temps que el líder, que va superar en sis segons a Remco Evenepoel, en 32 a Primoz Roglic i Jonaas Vingegaard, i en 37 a Juan Ayuso.

La Vuelta celebra avui la seva segona etapa amb sortida a Mataró i arribada a Barcelona, a l’Estadi de Montjuic, abans d’arribar demà al Principat amb la tercera jornada de competició que tindrà final a Arinsal.

CLASSIFICACIÓ

1a ETAPA

1. Team DSM-Firmenich 17’30”

2. Movistar Team a 0’00”

3. EF Education - Easypost a 0’06”

GENERAL

1. Lorenzo Milesi (DSM) 17’30”

2. David Max Poole (DSM) a 0’00”

3. Romain Bardet (DSM) a 0’00”

tracking