Somogyi, “il·lusionat i motivat” al MoraBanc

Solana destaca la seva “ambició, ganes i capacitat atlètica”

Adam Somogyi a la seu d'Andorra Turisme.M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ádám Somogyi afronta “il·lusionat i motivat” la seva nova etapa com a jugador del MoraBanc Andorra. El base hongarès de 23 anys va ser presentat ahir a les instal·lacions de Ràdio Andorra a Encamp, i va assenyalar que “estic molt il·lusionat i motivat amb aquest nou repte, i no puc esperar per seguir entrenant i jugant”.

El base va referir-se també a les seves característiques i a què pot aportar, i va afirmar que “puc aportar energia, i molta cultura de guanyar”, mentre que sobre els seus primers dies al país i amb l’equip, l’hongarès va comentar que “estic molt content amb l’equip, hi ha una química al·lucinant, i m’han rebut amb els braços oberts”. Per la seva banda, el director general del club, Francesc Solana, va afirmar sobre Somogyi que “buscàvem un jugador jove amb ambició, ganes i capacitat atlètica que ens donés un salt de qualitat en aquest aspecte”.

D’altra banda, el tricolor Felipe Dos Anjos debutarà avui al Mundial del Japó, Indonèsia i Filipines amb la selecció del Brasil. El conjunt carioca es veurà les cares amb Iran a partir de les 11.45 hores.

tracking