Sarabia assegura que l'equip “està millorant respecte a l'any passat”

L’FC Andorra arriba avui a Bilbao i entrenarà a les instal·lacions del CD Sondika

El tècnic de l'FC Andorra, Eder Sarabia, en el darrer entrenament al país.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de fer nit a Saragossa, l’FC Andorra arriba avui a Bilbao on demà s’enfrontarà a l’Amorebieta a Lezama. L’entrenador de l’equip tricolor, Eder Sarabia, es va mostrar satisfet pels sis punts acumulats en aquest inici de lliga, tot i que reconeix que queden alguns detalls per polir. El tècnic basc va comentar en el darrer entrenament de l’equip a Andorra que “contra el Cartagena vam fer un partidàs i la segona part és espectacular, tot i que quedés deslluïda per dues o tres decisions errònies”.

Sarabia va exposar que “l’equip està millorant certes coses respecte a l’any passat, però no ens podem descuidar”. L’entrenador tricolor va fer referència a l’estona de la primera part que l’equip “va perdre una mica el control” o a aquells detallets “de transicions defensives, de com estem a la vigilància, de com defensem situacions a camp obert, com trobem espais quan aquests són molt reduïts, com està perfilat el jugador o certs moviments de coordinació i precisió en les últimes accions”. Tot i aquests aspectes que l’Andorra ha de millorar, Sarabia va deixar clar que “estem a la jornada dos i encara ens queda marge de veritat, de millora”.

L’FC Andorra entrenarà aquesta tarda a les instal·lacions del CD Sondika, el camp de Basozábal, per preparar el compromís de demà davant l’Amorebieta. L’equip basc ha sumat dos empats, davant Llevant i Albacete.

tracking