Iscla i Graslaub no és classifiquen per les semifinals de descens

El primer s'ha quedat a poc més d'un segon de la classificació

Àlex Iscla signa el millor resultat d'un andorrà.CAMPIONAT CATALUNYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

ÀlexIsclai ArnauGraslaubno s'han pogut classificar per a les semifinals de descens de la Copa del Món de BTT que s'està celebrant a Pal Arinsal aquesta setmana. Els dosridersde la federació buscaven una plaça entre 60 millors, però cap dels dos ho ha aconseguit, ja queIsclaha acabat 74è, iGraslaubha estat el 123è.

Pel que fa aIscla, ha finalitzat en 74a posició amb un registre de2'59"095, a12"375del millor registre, obra del resident galLoïcBruni, i a1"081del 60è lloc, l'últim que donava accés a les semifinals de demà.De la seva banda,Graslaub, en la seva primera experiència sènior a casa a la Copa del Món, ha acabat força més lluny, el 123è, amb un temps de3'05"990, a19"270del millor registre.

Schwarzbauer i Keller guanyen el 'short track'
L'alemanyLucaSchwarzbaueri la suïssaAlessandraKellers'han imposat a la cursa decross-countryshorttrack, primera prova elit de la Copa del Món de BTT de Pal Arinsal. A la carrera femenina, el germànic s'ha acabat imposant per només un segon a NinoSchurter, després d'avançar-lo a l'última volta. L'últim lloc del podi ha estat per a JordanSarrou.

Pel que fa a la cursa femenina,Kellerha dominat la cursa i s'ha endut el triomf amb una mica més de marge, ja que ha superat a la britànicaEvieRichardsper sis segons després de les vuit voltes de competició. La líder de la general,PuckPieterse, ha estat tercera.

tracking