Primeres curses de la Copa del Món a Pal Arinsal

Inspecció dels circuits per parts dels 'riders'.PAL ARINSAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Copa del Món de BTT de Pal Arinsal donarà avui el tret de sortida amb els primers entrenaments i competicions ja oficials.

Durant el matí hi haurà els entrenaments de les diferents modalitats, mentre que a la tarda arrencarà amb la qualificació de descens masculina i femenina en categoria júnior (a les 14.15 i 14.45 hores respectivament). A la tarda es faran les curses de cross-country short track dintre de la categoria sub-23, tant en nois com en noies, amb la carrera femenina a partir de les 17.30 hores, i la masculina des de les 18.15 hores.

De cara a demà, es faran les finals de descens júniors, i les qualificacions elit, on Arnau Graslaub i Àlex Iscla buscaran entrar a les semifinals del dissabte a partir de les 16.00 hores. També durant la jornada de demà hi haurà les curses de short track elit a les 17.45 hores, les noies, i les 18.30 hores, els nois. Dissabte serà el torn de les semifinals i la final de descens, mentre que diumenge es posarà el punt final amb el cross-country olímpic.

tracking