Futbol sala

Derrota de l'Encamp al segon duel de la Champions (1-4)

Els tricolors s'han avançat, però s'han vist superats pel Cosmos

El Sideco FC Encamp ha caigut per 1-4 davant del Cosmos d'Estònia

El Sideco FC Encamp ha caigut per 1-4 davant del Cosmos d'Estònia a la segona jornada de la ronda preliminar de la Lliga de Campions de futbol sala. El duel ha arrencat bé pels encampadans, que s'han avançat al marcador gràcies a un gol d'Alves al primer minut de joc, però el Cosmos ha pogut empatar al minut 12 amb una diana de Tsernei. El duel estava igualat, però 32 segons fatídics han fet que Molero i Katerynin posessin l'1-3 a cinc minuts pel descans, i els estonis encara haguessin pogut fer més mal, però Molero ha fallat un penal just abans del descans.

A la represa, l'Encamp ha intentat anar a per l'empat, però sense encert, i ha estat l'equip d'Estònia qui ha tornat a marcar, ja al tram final mitjançant, de nou, a Katerynin, per fer el definitiu 1-4. Els encampadans tancaran dissabte la ronda preliminar de la Champions enfrontant-se al Saltires, en busca dels primers punts d'aquesta fase.