Pierre Oriola ajudarà durant un mes el MoraBanc

L’ala-pivot, campió del món i ex del Barça, ajudarà el MoraBanc durant la pretemporada

Pierre Oriola, en una imatge d'un partit aquesta passada temporada a les files de l'AEK d'Atenes.AEK ATENAS / BCL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos tècnic i la direcció esportiva del MoraBanc Andorra, encapçalada per Francesc Solana, han trobat al jugador que s’afegirà als entrenaments de l’equip tricolor per ajudar durant la pretemporada. Es tracta de l’ala-pivot català Pierre Oriola, campió del món amb Espanya el 2019 i exjugador, entre d’altres, de l’FC Barcelona i el València Basket. Un reforç de luxe, però que té data de caducitat, ja que Oriola ajudarà al treball de l’equip tricolor durant les pròximes tres o quatre setmanes i, bàsicament, per suplir l’absència de Felipe Dos Anjos mentre la seva selecció, Brasil, estigui al Mundial.

En principi els braços i l’esforç de Pierre Oriola ajudarà al grup de manera temporal, però en cap cas, es contempla una hipotètica contractació, la seva presència és numèrica i per donar un més que important cop de mà al MoraBanc Andorra a nivell d’efectius durant la pretemporada. L’ala-pivot targarí, que també pot actuar de 5, s’ha reivindicat durant la segona part de la passada temporada a les files de l’AEK d’Atenes grec, a on va aterrar després de rescindir el contracte que tenia amb el Bàsquet Girona. Després d’un any i mig amb problemes físics i la seva sortida del Barça, Oriola ha revifat a l’AEK i va finalitzar amb bons números, tant a la lliga grega com a la Champions League. L’ala-pivot segueix meditant el seu futur i desitja trobar un destí prop de la seva família. Mentrestant, s’incorpora avui als entrenaments del MoraBanc Andorra a Pas de la Casa -ahir va arribar al país- per mantenir-se actiu i en dinàmica de treball durant les tres pròximes setmanes. Així, Natxo Lezkano i la plantilla del MoraBanc comptarà des d’avui amb un reforç top.

EL MORABANC INICIA L'ESTADA AL PAS DE LA CASA

La plantilla i el cos tècnic del MoraBanc Andorra han iniciat l’estada al Pas de la Casa i ja van treballar ahir a les instal·lacions del Centre Esportiu de la vila encampadana. Després de la primera setmana d’entrenaments al Poliesportiu, el grup del tècnic Natxo Lezkano van encetar la càrrega física i les sessions tàctiques al Pas, on romandran fins al dijous a la tarda. L’equip tricolor té programat el primer amistós de preparació, que serà davant el Llemotges al Complex Esportiu d’Encamp, el mateix dijous a les 20.00 h i corresponent al Trofeu Comú d’Encamp. El dia 27, a Montsó, hi ha previst el segon assaig, contra l’UCAM Múrcia. D’altra banda, el que va ser anunciat com el segon fitxatge del MoraBanc Andorra per aquesta temporada, Ádám Somogyi, ja s’ha incorporat a la dinàmica de la plantilla tricolor. El base hongarès va passar ahir les pertinents proves mèdiques i es va desplaçar al Pas de la Casa per unir-se a l’estada. En la jornada d’avui, la segona de preparació al Pas, està prevista la presentació oficial de l’estada, amb la rebuda a la plantilla tricolor del conseller d’Esports, Infància i Joventut del comú d’Encamp, Xavier Fernández, i la presència del president de l’entitat, Gorka Aixàs. Després de l’entrenament i de l’atenció als mitjans de comunicació, els jugadors del MoraBanc Andorra es desplaçaran al kàrting del Circuit Andorra-Pas de la Casa per fer una activitat i passar una estona distesa.

La plantilla del MoraBanc Andorra, ahir al Pas.

tracking