L'equip de fons de la FAE marca el seu full de ruta

Irineu Esteve treballa aquests dies amb rollerski a Font Romeu

Del Rio durant una cursa de roller a Suïssa.NORDIC FOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) no s’atura i continua amb les sessions d’entrenaments. Ja es van coneixent, a més, les dates i llocs de les pròximes concentracions i Carola Vila, Gina del Rio i Irineu Esteve segueixen preparant la temporada.

Carola Vila i Gina del Rio es troben ara mateix entrenant a Andorra. Ho faran durant els pròxims dies fins al 4 de setembre, la data prevista per una nova estada, en aquest cas a Villard-de-Lans (França). Serà una setmana de concentració en sec, amb pista de rollerski. Després de l’estada francesa, Vila i Del Rio tornaran a casa fins el dia 24 de setembre, quan iniciaran una nova estada, en aquest cas a Passo Stelvio (Itàlia), sempre que les condicions de neu siguin les adequades. L’1 d’octubre, les dues corredores disputaran la cursa de roller de la Sportful.

“De moment la pretemporada està anant molt bé per a les dues i han fet una preparació primavera-estiu molt bona”, va assegurar el director de la secció de fons de la FAE, Joan Erola. Pel que fa a Irineu Esteve, el fondista andorrà, també continua amb la seva preparació. L’esportista està treballant durant aquests dies d’agost a Font Romeu (França), fent rollerski. Tot i que de moment no hi ha dates ni lloc confirmat, Esteve sí que realitzarà una concentració durant el mes de setembre per seguir amb el treball físic i tècnic de cara al nou inici de curs en què l’equip tècnic i Esteve volen fer un pas endavant en rendiment i resultats.

tracking