El MoraBanc no “té la idea” de quedar-se a Oriola

L'equip va arrencar ahir l’habitual estada de pretemporada al Pas de la Casa que s’allargarà fins dijous

Inici de l'estada de pretemporada del MoraBanc Andorra al Pas de la CasaM.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, ha manifestat aquest dia que la possibilitat de fer-li un contracte temporal a Pierre Oriola “no és la idea”. Tal i com ha avançat el Diari, l’ala-pivot català entrenarà durant els propers dies (s’incorporarà aquesta tarda) amb l’equip tricolor aprofitant la baixa de Felipe dos Anjos, però des del club no es plantegen incorporar-lo com a temporer. En aquest sentit, el president de l’entitat, Gorka Aixàs ha assenyalat que “aquesta no és la idea, ve aquí per ajudar-nos, perquè ell pugui fer també pretemporada, per poder treballar la seva forma física, i per ajudar-nos a nosaltres que ara tenim al Felipe amb la selecció”, a més, Aixàs, ha explicat que més enllà d’Oriola “no està sobre la taula” l’arribada de cap temporer, tot i que “nosaltres sempre estem oberts a tot el que pugui passar”.

L’arribada d’Oriola aquesta tarda per entrenar es deu a la baixa de Felipe dos Anjos, que aquesta passada matinada ha entrat a la llista definitiva de Brasil per disputar el Mundial de bàsquet. Sobre aquesta convocatòria, Gorka Aixàs ha assenyalat que “és una bona senyal, vol dir que tens un dels millors jugadors del món jugant amb tu, està jugant un Mundial, i és un bon premi per ell perquè va fer una gran temporada, i estem contents per ell”. En canvi, el tècnic Natxo Lezkano ha destacat que “per l’equip no és una bona notícia perquè vindrà molt, molt tard, i vindrà molt tard”, i ha agregat que “per ell és una gran experiència”.

Estada de pretemporada al Pas de la Casa

El MoraBanc Andorra va arrencarahirl’habitual estada de pretemporada al Pas de la Casa que s’allargarà finsdijous. Sobre aquests dies, Aixàs ha destacat que “són uns dies bons que acaben sent importants, ens ha anat fer-ho aquí la resta de vegades que hem vingut, i podem aprofitar per conèixer-nos i estar uns dies junts”, mentre que Natxo Lezkano ha assenyalat que “fer una convivència, estar ben cuidats en un entorn com aquest, ens ajudarà. Estem encantats de venir aquí, i segur que ens vindrà bé”.

Des del comú encampadà, el conseller d’Esports, Xavier Fernàndez, ha manifestat que “ja comença a ser una tradició i nosaltres estem encantats de tenir-los aquí un any més”. A més, el comú i el MoraBanc Andorra han renovat el conveni de col·laboració de 25.000 euros que inclou aquesta estada o la publicitat amb el logotip d’Encamp al pantaló d’entrenament.

tracking