Àlex Iscla acaba 25è, i Arnau Graslaub 47è a l'Europeu de descens

Iscla i Graslaub a França.

Àlex Iscla va finalitzar en 25a posició i Arnau Graslaub va acabar 47è a la cursa de descens del Campionat d’Europa de ciclisme que va celebrar-se a Les Menuires, a França. Després de la bona actuació al Mundial de Glasgow, els dos corredors de la FAC van traslladar-se a terres gal·les, on Iscla va seguir demostrant el seu bon estat de forma.

El corredor de la FAC va completar el traçat amb un registre de 3’25”88, que va deixar-lo dintre del top 25, i que va situar-lo a 8”69 del triomf, que va ser per al corredor local, Antoine Vidal. Iscla va marcar l’11è millor temps al primer dels parcials, però va caure al 33è i 30è lloc provisional als següents punts cronometrats, abans de cloure en 25è lloc. Per la seva banda, Graslaub va fer un registre de 3’32”48 que va deixar-lo a 15”29 del millor temps.

Després de la participació en el Campionat d’Europa, Iscla i Graslaub se centren ja en la Copa del Món de Pal Arinsal, i és que tots dos riders prendran part a la prova del circuit mundial que es disputa al país amb la mànega de qualificació el divendres, i les semifinals i final el dissabte.