Una victòria per aprendre

El tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, no vol relaxació i va lamentar encaixar el segon gol

El tècnic de l'FC Andorra, Eder Sarabia, felicita Manu Nieto en el moment de la seva substitució.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sense poder amagar la satisfacció per la segona victòria consecutiva, el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va voler llençar un avís per als seus jugadors. No pel triomf, incontestable amb un inspiradíssim Manu Nieto signant dels tres gols, sinó pel fet de deixar reviure un Cartagena que feia molts minuts que estava desconnectat i es mostrava vençut en el tram final, amb el 3 a 1 a falta de 12 minuts. En el temps afegit, un gol d’Ayllón en definir una acció a camp obert de l’equip departamental que va agafar la defensa de l’Andorra descosida va deixar el resultat més aprimat del que s’havia vist sobre la gespa. Aquest gol a l’ocàs, sense incidència pel que fa als punts, sí que va servir perquè Sarabia apuntés al vestidor. “Estic molt content per aquesta victòria i satisfet pels tres punts, però ha quedat clar que encara que facis moltes coses bé durant un partit, en el moment en què t'adorms una mica, dones vida al rival perquè s’hi torni i d’això n’hem d'aprendre igualment”. En aquest sentit, l’entrenador de l’Andorra va celebrar haver encaixat el segon gol al minut 94, perquè “ens va bé que ens hagi passat per aprendre. Potser guanyes 4 a 1 i et penses que ets un fenomen, i després arriba un equip, per exemple l’Amorebieta, que és el proper rival, i et pica la cresta”.

Sarabia també va voler explicar l’afer amb Petxarromán. Cap a la mitja hora de joc i veient els problemes de l’equip en la sortida de pilota amb els centrals –Vilanova i Arroyo són dretans– va voler allistar Marsà, un central esquerrà per aconseguir més claredat. El sacrificat per la variació va ser un Petxa que es va empipar fins al punt de negar la saltuació al tècnic. “Primer, la targeta groga; segon, que en aquell costat hi havia Jairo; tercer, tal com estaven defensant ells, necessitàvem la claredat de José [Marsà] per generar l'avantatge de l'Adri [Vilanova] contra Ortuño. Entenc que no s'ho hagi pres bé i, a més, havia fet un parell d'accions molt bones i crec que era el que tocava fer. Ho he vist clar i l’hi he explicat”.

La revolució de Nieto

Però el gran protagonista del partit va ser Manu Nieto. El davanter tricolor va fer els tres gols de l’equip i va opositar fermament a ser el 9 referent de l’Andorra aquesta temporada. “Ja us vaig dir que teníem un tros de davanter i que si el que ha fet a la pretemporada o els tres gols d’avui [per ahir] ho hagués fet un fitxatge ens estaríem fregant les mans per la bomba de davanter que tenim” va explicar Sarabia. L’entrenador tricolor va reconèixer, però, que el hat trick de Nieto no varia la idea de la direcció esportiva de portar algun jugador més perquè “necessitem gent a dalt”.

L'EXTRICOLOR HECTOR HEVEL VA VIURE, TOT I LA DERROTA, UN "PARTIT MOLT ESPECIAL"

Aquesta temporada a les files de l’FC Cartagena, l’extricolor Hector Hevel va tornar ahir a l’Estadi Nacional com a visitant. El migcampista neerlandès, que havia militat a l’Andorra els darrers tres anys, va explicar que, malgrat la derrota, havia viscut “un partit molt especial i tohom m’ha rebut molt bé, els excompanys, l’staff i l’afició”. L’Andorra no va arribar a fer cap oferta de renovació a Hevel, però el jugador hi va voler treure ferro. A més, el neerlandès va reconèixer que l’equip tricolor “té sis punts i farà molt bona temporada, perquè té bon equip”.

tracking