Àlex Iscla acaba en 38è lloc al descens del Mundial de Glasgow

El corredor havia estat 47è a la qualificació, i va remuntar nou posicions fins a signar un Top-40

Iscla, en una prova anterior.INSTAGRAM

Àlex Iscla va finalitzar en una més que meritòria 38a posició al Campionat del Món de ciclisme a Glasgow en la modalitat de descens. El rider de la FAC havia estat el 47è a la qualificació de la jornada anterior (els 80 primers entraven a la gran final), i a la cursa d’ahir va ser el cinquè dels participants a arrencar. Quan va passar per la línia d’arribada va fer el millor temps amb un registre de 4’41”492 que li va valer seure al hot seat, la cadira on seu el corredor que aconsegueix el millor registre durant la prova. Un cop van anar completant el recorregut la resta de corredors, Iscla va acabar amb el 38è millor registre a 15”195 del nou campió mundial, que va ser el ciclista de Gran Bretanya, Charlie Hatton, seguit de l’austríac Andreas Kolb, i del també britànic Laurie Greenland.

L’altre participant de la Federació Andorrana de Ciclisme a la cursa de descens d’ahir va ser Arnau Graslaub, que havia estat 67è a la qualificació de divendres, i que ahir va sortir en segon lloc. El jove rider va millorar el temps del primer competidor que va creuar la línia de meta, i ahir va acabar en 63è lloc amb un registre de 4’54”315, a 26”903 del millor temps.

A partir de meitat de setmana entraran en escena els corredors de la federació que participaran en la modalitat de cross-country al Mundial de Glasgow.

UNA DESENA DE RESIDENTS DISPUTEN LA PROVA DE RUTA

Andorra no tindrà representació a la prova en ruta masculina que se celebra avui, tot i que la cursa sí que comptarà amb diversos corredors que tenen la residència establerta al país. Tot i que tots els pronòstics apunten que el triomf es decidirà entre els belgues Remco Evenepoel i Wout van Aert i l’eslovè Tadej Pogacar, alguns dels corredors establerts al país intentaran també donar la sorpresa. Entre els residents que prendran part de la cursa hi ha el gal excampió del món Julian Alaphilippe, l’espanyol Ivan García Cortina o l'australià Luke Durbridge. La prova tindrà una distància total de 271,1 quilòmetres en una jornada que arrencarà des d’Edimburg i que acabarà a Glasgow després d’11 voltes al circuit.