La selecció femenina debuta amb suada victòria (50-56)

Les jugadores de la selecció celebrant el triomf, ahir.FIBA

El combinat femení sub 18 va encetar la participació a l’Europeu C amb una gran victòria davant Xipre per 50 a 56, al Dhimitraq Goga Sports Palace de Durrës (Albània). Les noies de Cristina Andrés van fer un pas endavant en el segon quart, després d’un primer parcial molt igualat (11-11), i van arribar al descans amb avantatge per 33 a 38. Paula Collado ja començava a marcar les diferències –va fer 21 punts i va capturar nou rebots– i juntament amb els 14 punts i 13 rebots de Laura Fradet i les set assistències de Laura Limones van definir un triomf molt important de cara a la resta de la fase. Les andorranes, enquadrades en un grup de tres equips, disputen a les 14.00 hores el segon partit del campionat, davant Malta. Pel que fa a la selecció masculina sub 18, reprèn avui la competició a les 13.00 hores contra Gibraltar.