L'FC Andorra remunta i venç el Nàstic (1-2)

El davanter andalús ha signat tres dels quatre gols de l’FC Andorra a la pretemporada i demana pas a crits

Els jugadors de l'FC Andorra celebren la victòria i el Trofeu Ciutat de Tarragona, ahir a la gespa.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les pretemporades no estan fetes pels resultadistes però, tot i que a aquest FC Andorra li falten peces i retocs en algunes posicions, l’equip tricolor va poder assaborir el primer triomf de la pretemporada (1-2). Una victòria a l’ocàs amb el segell de Bover (93’) i abraçada per la reivindicació de Manu Nieto (88’), que va signar tres dels quatre gols de l’equip durant la preparació. El davanter andalús va obrir davant el Nàstic la porta a l’adjudicació del 14è Trofeu Ciutat de Tarragona, en un partit gris del grup de Sarabia i resolt als darrers cinc minuts. A l’FC Andorra li va costar treure’s la son. Després de 15’ de control grana, va irrompre Iván Gil per fer de sonall. El 10 tricolor va enviar un caramel a l’espai a Iker Benito però no va saber convertir-lo en gol –el xut va fregar el pal esquerre de Parra– quan l’extrem cedit per Osasuna li va tornar la pilota per definir. Poc després, el mateix Gil es va citar amb el porter del Nàstic beneficiat per una assistència magnífica d’Adri Vilanova però la seva picadeta la va refredar Montalvo sota pals. Abans de l’anada a vestidors, el jove Sami en va tenir una de cap i Lizoain va treballar amb els punys per detenir un xut d’Andy Escudero. I no gaire més.

El reguitzell de substitucions –el Nàstic va canviar deu jugadors–, acceptat sempre en pretemporada en ser moment idoni per inventar i fer proves, va donar la benvinguda a la represa. No va semblar trobar-se en la novetat l’Andorra, que va començar encongit i va encaixar el primer gol (49’) després d’un regal de Lizoain que va agrair Jardí (1-0). El Nàstic volia agradar en la seva estrena i a l’equip de Sarabia li va costar gestionar el cop i aturar l’extricolor Marc Fernández, còmode i motivat. Al darrer tram, però, dues accions terminals, les de Nieto i Bover, van motivar una remuntada inesperada.

A la finalització del partit el tècnic, Eder Sarabia, va explicar que “els canvis ens han donat un aire diferent quan el Nàstic estava més fatigat. Jandro ens ha donat verticalitat i s’ha associat molt bé”. L’entrenador va afegir que “l’equip té molta voluntat i estic molt content del que estem fent”.

tracking