Vuitè lloc júnior de Roger Turné a Sabiñánigo

Roger Turné, en una competició anterior.J. T.

Roger Turné va ser el millor dels representants de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) al Campionat d’Espanya de BTT en la modalitat de cross-country celebrat a Sabiñánigo, després d’acabar en vuitena posició a la cursa júnior. El jove rider va completar el recorregut en 1 h 14’40”, a poc més de dos minuts del triomf.

En aquesta mateixa categoria, Bernat Sasplugas va acabar en 69è lloc.

Pel que fa a les competicions sèniors, Xavi Jové va ser el millor classificat amb el 18è lloc a la cursa elit, a vuit minuts del vencedor de la prova, el corredor de la Copa del Món, David Valero. En aquesta mateixa categoria, Kilian Folguera va acabar en 33è lloc a 16 minuts del triomf, i Oriol Pi, que va quedar eliminat després de ser doblat. Aquesta mateixa circumstància va passar-li a l’única representant de la federació a la cursa femenina, Jessica Cruz, que tampoc va poder completar la cursa.