Dani Martín signa per dues temporades

El porter arriba lliure al club tricolor i el Betis es guarda un percentatge d’una futura venda

Martín, en un partit a les files del Reial Betis.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va confirmar ahir el quart fitxatge de la temporada, el porter Dani Martín. Divendres a la tarda va abandonar la concentració de pretemporada del Betis i va rescindir el contracte amb el club andalús, pas previ per ser anunciat ahir al matí com a nou membre de la plantilla de l’entitat tricolor. Martín, que acaba de fer 25 anys, arriba a l’FC Andorra com a agent lliure i signarà contracte per a les dues properes temporades, però el Betis s’ha guardat un percentatge d’una futura venda. Està previst que en els propers dies s’incorpori als entrenaments amb els que seran els seus nous companys a l’FC Andorra.

Es tracta d’un porter que pot adaptar-se perfectament a l’estil de joc del tricolors, ja que és hàbil en l’1 contra 1, té un gran joc de peus, colpeja bé la pilota i és també un futbolista alt (1,87), fet que li dona garanties i solvència en el joc aeri. Martín, a més, és conegut per Eder Sarabia, ja que quan l’actual tècnic era el segon entrenador de Quique Setién al Betis va ser quan el porter va arribar a terres sevillanes. De fet, ahir Eder Sarabia va ser el primer que va donar la benvinguda a Martín a través de les xarxes socials.

L’arribada de Dani Martín reforçarà encara més la porteria tricolor. El porter no ha tingut gairebé continuïtat durant els últims anys, ja que des del 2019, quan va signar pel Betis, només ha jugat vuit partits oficials amb els andalusos. La seva millor temporada després de sortir de l’Sporting de Gijón, on va formar-se, va ser la 2021-2022, quan va estar cedit al Màlaga i va jugar 28 partits. A més, és un porter amb qualitat que ha estat internacional amb Espanya sub 17, sub 19 i sub 21.

Amb el fitxatge de Dani Martín, l’FC Andorra compta a hores d’ara amb quatre porters, amb Nico Ratti, que va renovar fins al 2026, Raúl Lizoain i Marc Vidal. Aquest últim és, precisament, l’escollit per abandonar la disciplina tricolor i podria incorporar-se els propers dies a l’FC Barcelona B per jugar-hi cedit. També es preveu que torni al filial blaugrana Moha Moukhliss.

tracking