L'equip de tècnica de la FAE tanca una estada de preparació 'indoor'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip masculí de tècnica d’esquí alpí de la FAE (Federació Andorrana d’Esquí) va tancar ahir una estada a la instal·lació indoor de Peer (Bèlgica). Després dels dies d’esquí que va poder realitzar anteriorment a Les 2 Alpes, a França, el combinat va desplaçar-se a Bèlgica, on els tricolors van poder completar sis dies intensos de treball de tècnica i adaptació.

L’esquadra formada per Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella va desplaçar-se a terres belgues juntament amb els entrenadors Greg Ribot i Fred Beauviel. Sobre l’estada, aquest últim va explicar que “des del principi estic molt content de l’ambient de treball del grup”, i va agregar a continuació que “estan evolucionant molt bé, hem pogut esquiar amb bones condicions, i també a Les 2 Alpes, ja que vam tenir una finestra de bon temps i van poder treballar bé”.

Durant aquesta estada a Bèlgica, l’equip va fer dos blocs de tres dies d’eslàlom, ja que durant els dies d’entrenament a Les 2 Alpes va centrar la feina en les modalitats de gegant i de supergegant. Sobre les sessions de pretemporada a Bèlgica, el tècnic, Greg Ribotto, va destacar que “aquí, a Peer, només hem entrenat eslàlom, començant amb el més fàcil, amb pal petit, pal curt, i una mica d’educatiu fàcil, però de mica en mica augmentant el ritme i simulant traçat real”.

Els últims dies la dinàmica es va endurir amb cronòmetres i situació de cursa, i “augmentant les dificultats cada dia”, segons Ribotto.

tracking