cursa d'obstacles

Yessica Izquierdo i Adri Puig guanyen l'Olympus

La competició es completa avui amb la competició d’esprint

Adri Puig va guanyar la cursa masculina.O. R.

Adri Puig i Yessica Izquierdo van endur-se la victòria a la cursa Zeus de l’Olympus Race Andorra, que aquest cap de setmana encetava una nova etapa amb el trasllat a Canillo. En aquesta quarta edició de la prova, van aplegar-s’hi uns 620 participants després que l’organització hagués de limitar-ne la participació per motius de seguretat i logístics. A més de la prova reina celebrada ahir, durant aquesta primera jornada de la cursa també es va fer la prova familiar.

La prova tenia 14 quilòmetres i 800 metres de desnivell, on els corredors havien de superar 35 obstacles, entre ells, el pont tibetà de Canillo. El més ràpid va ser l’atleta català Adri Puig, que va completar el recorregut en una hora i mitja, després d’imposar-se a Lluís Barbé i a Pablo Llusia. En el cas de la cursa femenina, no va haver-hi sorpreses i la més ràpida va ser la vigent campiona d’Espanya de l’especialitat, Yessica Izquierdo, que va fer un temps de poc més de dues hores. El podi van completar-lo Mariangela Caballero i la britànica Ellen Welles. Més enllà del canvi d’ubicació, una de les principals novetats d’enguany a l’Olympus Race ha estat la internacionalització de la prova, amb competidors vinguts de diversos països del món.

Més enllà dels corredors elit, durant la jornada d’ahir també es van fer les proves dels grups d’edat, i a la tarda va ser el torn de la prova familiar, que va comptar amb una vuitantena de participants, mentre que avui es tancarà la competició amb la cursa Cronos Track. Es tracta d’una prova d’esprint de tot just 150 metres de distància, on els competidors hauran de superar tots els obstacles en el menor temps possible.