Hans Becking i José Dias se situen líders de l'Andorra Epic

Els integrants de l’equip Buff Megamo s’enduen la tercera etapa i també assalten la general

Becking i Dias van endur-se la tercera etapa i són els nous líders.IRONMAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La tercera i penúltima etapa de l’Andorra Epic Pyrénées, prova de BTT de l’Andorra Multisport Festival, va comportar un canvi a la classificació general masculina, en què Hans Becking i José Dias, del Buff Megamo, van prendre el lideratge als dominadors de la prova fins ahir, Martin Frey i Simon Stiebjahn, del Singer Racing Team, després de vèncer a la tercera jornada de competició.

Els dos equips capdavanters de la competició van deixar enrere la resta de rivals i un cop sols van provar d’atacar-se i contraatacar-se fins que Becking i Dias van poder sortir-se amb la seva i creuar sols la línia d’arribada amb un temps de 3 h 26’43”, avantatjant en gairebé sis minuts i mig Frey i Simon Stiebjahn. A la general, la diferència favorable per als integrants del Buff Megamo és de 4’40”, mentre que el tercer lloc és per a Sergio Mantecón i Francesc Carretero. Qui no va competir ahir va ser l’equip de la Federació Andorrana de Ciclisme format per Kilian Folguera i Jan Missé després de la caiguda que va patir aquest últim a la jornada de dijous. Tot i que van poder creuar la meta, van haver d’abandonar i ahir no van sortir.

En categoria femenina no va haver-hi canvis, i Janina Wuest i Txell Figueras, de l’equip Buff Megamo, van signar un nou doblet amb victòria a la tercera etapa i lideratge a la general. Actualment tenen més d’una hora i mitja de marge respecte a Ariadna Rodenas i Pilar Fernández, que ocupen la segona posició. Per últim, l’equip de la federació amb Xavi Jové i Jèssica Cruz és líder a la competició mixta a falta de l’última etapa, que se celebrarà avui amb inici a Naturland i final a la Massana.

tracking