futbol sala

El Sideco Encamp no serà amfitrió a la Champions

La UEFA no va acceptar la candidatura dels encampadans

Els jugadors del Sideco Encamp celebren el títol.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sideco FC Encamp no serà un dels amfitrions de la fase preliminar de la Champions League de futbol sala després que la UEFA no acceptés la candidatura dels tricolors. El Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp ja havia acollit una prèvia europea de futbol sala el novembre del 2020 en plena pandèmia, i amb aquest aval, l’entitat encampadana va demanar a la UEFA ser un dels amfitrions de les vuit lliguetes de la fase preliminar, cosa que finalment no passarà.

Segons va anunciar l’organisme continental, els vuit amfitrions seran el KSC Lubawa de Polònia, el Futsal Klub Lucenec d’Eslovàquia, el Doukas SAC grec, el Riga Futsal Club de Letònia, el KMF Titograd de Montenegro, el Tirana Futsal d’Albània, l’Amigo Northwest de Bulgària i l’AEL Limassol de Xipre.

El conjunt encampadà coneixerà dimecres vinent a partir de les 14.00 hores quin d’aquests vuit amfitrions serà el seu rival en la seva 14a participació seguida, i quins seran els altres dos equips que formaran la lligueta de la ronda preliminar. La competició es disputarà entre el 22 i el 27 d’agost, i el primer classificat de cadascun dels grups accedirà a la ronda principal de la Lliga de Campions de futbol sala.

tracking