ESPORTS

Frodeno i Gentle guanyen l'Ironman 70.3

Han completat el recorregut en 4 h 25’ i 4 h 59’ respectivament

Els guanyadors de la cursa.Marc Basco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El triatleta resident Jan Frodeno i l’australiana Ashleigh Gentle s’han imposat a l’Ironman 70.3 Andorra que s’ha celebrat aquest matí amb final a la plaça del poble. La cursa arrencava a les 8 del matí al llac d’Engolasters, i després de més de 4 h 25’47”, el resident alemany, Jan Frodeno, s’ha acabat imposant després de remuntar a la segona volta de la mitja marató al seu compatriota Jonas Schomburg, que ha entrat segon a 2’51”. La tercera plaça ha estat pel català Jordi Montraveta, i el Top-5 l’han completat Fernando Zorrilla i Gonzalo Fuentes.

Pel que fa a la cursa femenina, l’australiana Ashleigh Gentle ha complert els pronòstics (ja havia guanyat l’any passat) i s’ha imposat amb un temps de 4 h 59’32” superant en sis minuts i mig a la britànica Emma Pallant-Browne, l’altra gran candidata a fer-se amb el triomf, mentre que el tercer lloc ha estat per a Daniela Kleiser.

La plaça del Poble d’Andorra la Vella, on estava la línia d’arribada, ha viscut un gran ambient en una prova amb mig miler de triatletes participants.

tracking