Malta 2023

Andorra agafa el relleu

La cerimònia de cloenda dels Jocs dels Petits Estats va escenificar el canvi de mans de la gran cita i va acreditar que el país serà la propera seu

Andorra recull el testimoni en la cerimònia de cloenda dels Jocs dels Petits Estats.Govern de Malta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El compte enrere no ha fet més que començar i, un cop abaixat el teló dels Jocs dels Petits Estats i tancats sis dies de competició a Malta, Andorra inicia el camí cap al 2025. La cerimònia de cloenda de la gran cita va escenificar el canvi d’organitzador i va servir de testimoni directe per acreditar que Andorra serà la propera seu que acollirà, d’aquí a dos anys, els Jocs dels Petits Estats. El cap de Govern, Xavier Espot, va recollir durant la cerimònia de clausura dels Jocs celebrats en aquest arxipèlag del Mediterrani la bandera del gran esdeveniment a mans del ministre d’Esports de Malta, Clifton Grima.

El cap de Govern va destacar durant el recull del testimoniatge que és un honor per a Andorra recollir el relleu d’aquests Jocs “perquè són un clar exemple d’esforç per impulsar els valors de l’olimpisme, especialment entre els més joves, amb la implicació ciutadana, i per destacar el paper també rellevant dels petits estats d’Europa”. Espot, a més, va indicar que comença “el compte enrere” per acollir l’esdeveniment al país, que tindrà com a objectiu ressaltar els valors educatius, l’exemplaritat i la responsabilitat social d’Andorra. Finalment, el cap de l’executiu va recordar que Andorra acollirà per tercera vegada uns Jocs dels Petits Estats d’Europa, després de fer-ho amb gran èxit i implicació de tota la ciutadania el 1991 i el 2005, “ja fa anys que ens coordinem per celebrar els jocs al nostre país el 2025 de la millor manera possible i estic segur que Andorra sabrà organitzar uns molt bons Jocs i que la població sencera s’hi implicarà” va afegir. Les 20 medalles obtingudes i el fet de superar el darrer botí de Montenegro han estat, sens dubte, la millor carta de presentació.

Andorra recull el testimoni en la cerimònia de cloenda dels Jocs dels Petits Estats.

El cap de Govern, Xavier Espot, va recollir la bandera dels Jocs dels Petits Estats.

tracking