Competició confirma l'expulsió de l'FC Encamp una temporada

El conjunt encampadà no podrà competir la temporada vinent a la Lliga Unida, ni tampoc ascendir la següent

Duel d'aquesta temporada de l'Encamp.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Comitè de Competició de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) va confirmar l’expulsió de l’FC Encamp de la Lliga Unida per no haver-se presentat a l’últim partit de la temporada davant del CF Esperança. Aquesta exclusió, a més, tindrà danys col·laterals en el futur, i és que el conjunt encampadà no podrà competir la temporada que ve ni pujar tampoc a la Lliga Multisegur durant la campanya següent.

L’article 42.1 b del reglament general de la FAF estipula que si “es produeix una incompareixença dins dels tres últims partits de la competició, s’exclou l’infractor i a l’inici de la següent participarà en la divisió inferior”, i afegeix que “si el culpable participa en l’última categoria, no podrà ni competir durant la temporada següent ni ascendir en la temporada successiva en què s’hagi reincorporat a la competició”, a més d’imposar una multa accessòria en la quantia doble del previst inicialment. L’import habitual és de 100 a 600 euros, i en aquest cas seria de 200 a 1.200 euros.

La no-compareixença a l’última jornada va provocar un foc creuat entre club i plantilla, amb els primers acusant els jugadors de “manca de compromís”, i amb els futbolistes responent als directius acusant-los de “manca de capacitat” per gestionar l’entitat, a més de demanar-los “reflexionar sobre els mateixos errors”.

EL CARROI PUJA, I LA UE ENGORDANY BAIXA A LA LLIGA UNIDA

La UE Engordany va tancar una temporada marcada pels problemes administratius i d’impagaments als jugadors amb un descens esportiu a la Lliga Unida després de perdre a la promoció davant del Carroi. Els blanc-i-negres ja havien perdut el partit d’anada per 2-0, i ahir van repetir derrota amb el mateix marcador per culpa de dos gols d’Arnau. L’Engordany tornarà a jugar a la segona categoria del futbol nacional per primer cop des de l’ascens de la temporada 2013-2014, mentre que el Carroi torna a la Lliga Multisegur només una temporada després d’haver baixat.

tracking