Cursa

Inscripcions obertes per a la Duatló Familiar la Massana-Ordino

La inscripció és gratuïta fins als 11 anys i a partir dels 12 costa 10 euros

Kevin Poulet i Gaspar Pellicer en la presentació de la Duatló aquest matíEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaDuatló Familiar la Massana-Ordinoescelebrael proper diumenge4 de juny amb la sortida des de la plaça de les Fontetes i arribada a la plaça de la Closa. Els consellers de les dues parròquies Jordi Serracanta i KevinPoulet, asseguren que davant l'àmplia oferta de competicions de muntanya, els dos comuns han volgut crear un nou producte en què els infants siguin els protagonistes. Uns dels avantatges de la cursa és que no hi haurà límit d'edat per tal que s'hi pugui inscriure la família sencera.

Els participants sortiran amb bicicleta des de la plaça de les Fontetes i arribaran fins a la plaça de la Closa d'Ordino, on deixaran les dues rodes per començar l'itinerari a peu en direcció aSegudet. Hi haurà dos recorreguts: el curt, de 4,2 quilòmetres en bicicleta i 3 quilòmetres a peu; i el llarg, de 4,4 quilòmetres en bicicleta i 6 km a peu.La duatlócurta s'ha de fer en família, amb un mínim d'un adult i un infant; la llarga es pot fer sol, amb parella o amb grup, cadascú pot triar el que més li vingui de gust. Això sí, és obligatori que els menors d'11anys vagin acompanyats.

La inscripció serà gratuïta fins als11anys i a partir dels 12 és de 10 euros. El cost inclou la samarreta i el dinar, el qual també s'hi poden apuntar els que no han fet la cursa per 8 euros. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar en línia a www.eventselit.com.

tracking