hoquei patins

L'Andorra HC perd a Palau i es complica l'ascens (8-2)

Els tricolors necesitaran remuntar l’eliminatòria com a locals

Un instant del partit disputat ahir.L'INFORMATIU PALAU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra HC va caure contundentment a la pista de l’HC Palau de Plegamans per 8-2 al partit d’anada del play-off d’ascens a Primera Catalana, i va complicar-se les opcions de pujar de categoria. Els tricolors anaven a terres catalanes amb l’objectiu de poder treure un bon resultat per resoldre l’eliminatòria amb el factor pista al pavelló Comunal, però el conjunt català va mostrar-se més efectiu de cara a porteria davant dels homes de Nil Castellví.

L’Andorra Hoquei Club va avançar-se al marcador gràcies a un gol de Pau Palacín, però els catalans van poder, capgirar el marcador gràcies a la seva efectivitat, el contrari que els tricolors, que van fallar diverses ocasions de cara a porteria. Ferran Rosa va anotar dos dels gols dels catalans, i també van marcar Jaume Rosa, Jonathan Nasarre, Genís Colomer, Roger Codina, Enric Canton i Biel Bladé. El segon gol del conjunt tricolor va ser també obra de Pau Palacín.

El tècnic tricolor, Nil Castellví, va manifestar que “hem jugat al que volíem i com ho havíem treballat, però ells les ocasions que han tingut les han fet, i nosaltres hem fallat molt”, i va afegir que “ja hem guanyat per sis gols aquesta temporada, hem sortit amb molt bona cara, i estem amb ganes de la tornada”. El partit de tornada serà dissabte vinent a les 18.00 hores al pavelló Comunal d’Andorra la Vella.

tracking