L'FC Andorra empata a Leganés (1-1)

Pastor ha avançat els locals, però Karrikaburu ha empatat pels madrilenys

L'FC Andorra empata a Leganés (1-1)FCA

L'FC Andorra ha tancat amb empat la seva última sortida de la temporada després d'igualar 1-1 al camp del Leganés. Pastor ha avançat els tricolors i Karrikaburu ha empatat abans del descans, i tot i les ocasions, el marcador ja no s'ha tornat a moure i el duel ha acabat amb repartiment de punts.

El duel ha arrencat amb domini local, però sense generar ocasions més enllà d'un xut llunya de Cissé centrat que ha pogut atrapar ràpid. Després de 20 minuts amb els madrilenys millor, l'FC Andorra s'ha anat trobant millor sobre la gespa, i ho ha provat amb una ocasió d'Hevel que ha sortit a córner. I precisament en el servei de cantonada, els tricolors s'han avançat després de que Alex Pastor rematés amb el cap la centrada de Jandro per fer el 0-1.

El gol ha donat aire a l'FC Andorra, que ha pogut ampliar la diferència amb una falta directa de Jandro, una doble ocasió de Carlos Martínez que ha tret Dani Jiménez, o una clarissima opció de Petxa que també ha evitat el porter local. Però el que ha acabat arribant abans del descans ha estat l'1-1, un golàs de Karrikaburu amb un xut escorat des de l'esquerra després d'una bicicleta que s'ha acabat col·lant per l'escaire.

A la represa, la primera arribada ha estat tricolor amb un tir d'Alex Valle que ha evitat Dani Jiménez, i els Leganés han respost al quart d'hora amb un gol, que ha estat anul·lat per fora de joc. Jacobo ho ha provat també amb una jugada individual per l'esquerra, però el seu xut ha marxat un pèl alt, però la més clara ha estat pel Leganés amb un tir de Karrikaburu al pal després de que li posessin una pilota en profunditat. El duel semblava perdre ritme, però el Leganés ha tornat a buscar el segon en un gol de Raba que s'ha acabat anul·lant per fora de joc. El Leganés ha seguit anant a pel triomf per regalar una victòria a la seva afició, però l'última ha estat tricolor, amb una internada d'Hector i un xut que ha anat per sobre del travesser, però el marcador ja no s'ha tornat a moure.