FC ANDORRA

Bakis tampoc jugarà a Leganés

Sarabia confia en la bona fe del davanter

Sinan Bakis celebra el gol que va donar la victòria a l'FC Andorra.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 'casBakis' segueix ben viu, i el davanter tampoc viatjarà a Leganés a causa de les molèsties que pateix i que van impedir que jugués diumenge passat davant del Tenerife. Sobre la seva situació, el tècnic EderSarabiaha manifestat que "no viatjarà, ha fet entrenaments parcials, dimecres va fer-ho amb el grup, i va tenir una sensació una mica rara", i ha afegit que "si ens estiguéssim jugant la vida, seria diferent, però en aquest moment no arriscarem".

L'atacant està a 45 minuts de renovar automàticament el seu contracte, però té ofertes de Primera i Segona Divisió, fet que ha fet aixecar algunes sospites sobre la seva lesió, tot i queSarabiano s'ha volgut abonar a aquesta teoria. "Hem de confiar en la bona fe de la gent, venia jugant partit amb molèsties i això no l'ha deixat rendir al 100% als partits que ha jugat", ha assenyalat el tècnic, que ha agregat a continuació que "què podem pensar malament? semprepots pensar malament de qualsevol. Però nosaltres som d'anar de cara, de parlar, ell està encantat, té moltes coses al cap perquè ha fet una gran temporada i té interès, però ja ha demostrat la seva professionalitat".

Per últim,Sarabias'ha referit a les possibilitatsde queBakispugui ser titular a l'últim partit de la temporada i ha afirmat que "normalment un jugador que ve de lesió i s'ha perdut dos partits no acostuma a entrar de titular, a més,CarlosMartínez està fent bons partits", i ha clos que "tampoc podem saber que pot passar, o si enCarlosno hi és, doncs jugaria, però fent les coses amb naturalitat. Igual que no volem que vagin per darrere, tampoc ho forçarem, aquí està l'essència del club, tenim un camí d'actuar".

L'equip afronta l'última sortida del curs

L'FC Andorraafrontademà l'última sortida del curs amb la visita al camp del Leganés a partir de les 18.30 hores. Els tricolors no comptaran, a més deBakis, amb Ivan Gil ni Martí Vilà, mentre que recuperen a Martí Vilà. Tot i no tenir res en joc,Sarabiaha manifestat que "per nosaltres anar a un camp així és un premi, hem normalitzat tot això, estar a Segona, jugar contra equipassos i tenir 55 punts, no sé si ho valorem del tot".

tracking