Adeu a la LEB amb victòria (62-79)

Els tricolors s’han imposat al Guipúscoa i Ganal ha debutat amb el primer equip

Adeu a la LEB amb victòria (62-79)Guuk Guipúscoa / Oscar Araujo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha tancat la seva participació a la LEB Or per la porta gran imposant-se al Guuk Guipúscoa per 62-79 i aconseguint la 30a victòria de la temporada. Amb el triomf, els tricolors igualen el número màxim de victòries a la segona categoria del bàsquet espanyol, amb els mateixos duels guanyats que el Betis de la temporada 2018-2019, i que el Múrcia de la campanya 2010-2011. El duel, a més, ha portat també el debut d’Aaron Ganal amb el primer equip, després de passar bona part de la seva etapa de formació al club.

El duel ha arrencat amb alternances des del principi, amb Dee, primer, i Rubio, després, liderant els tricolors entre l’intercanvi de cops entre andorrans i bascos. Poc a poc, tot i les baixes, els homes de Lezkano han anat obrint forat al marcador, arribant a marxar 14 amunt (27-41) després d’un triple de Juan Rubio, que ha seguit demostrant que acaba el curs amb un gran estat de forma. El duel ha entrat al final de primera meitat amb un intercanvi de triples, i amb deu punts de marge pel MoraBanc (36-46).

A la represa, el Guuk Guipúscoa s’ha mostrat millor arribant a situar-se a quatre punts (51-55), però els tricolors han pogut tornar a obrir forat abans d’acabar el quart situant-se 51-61. A l’últim període, però, s’ha vist el MoraBanc Andorra versió piconadora de tota la temporada, i ha acabat de tancar el partit 62-79.

Els tricolors clouen la temporada, i la feina deixa ara el parquet i es trasllada a les oficines per començar a preparar la plantilla de cara al retorn a la Lliga Endesa de la propera temporada.

tracking