Esports

Un centenar de participants al torneig social del Club de Golf Principat

La competició va tenir lloc al camp de Real Club de Golf de la Cerdanya el dissabte i el diumenge a Aravell Golf & Country Club

Aravell Golf & Country Club.

La 33a edició del torneig social del Club de Golf Principat, celebrat aquest cap de setmana, vacomptar amb95 jugadors en la primera prova i 82 en la segona. La competició, patrocinada per Crèdit Andorrà, va tenir lloc al camp del Real Club de Golf de la Cerdanya el dissabte i el diumenge a Aravell Golf & Country Club. En acabar el torneig, Crèdit va obsequiar a tots els participants amb un dinar i tot seguit es van lliurar els premis als guanyadors i un sorteig per a tots els participants. Els guanyadors de la competició van ser Eudald Teule en la categoriascratch; GerardRiegaren categoria inferior; Joan Sala en categoria superior; Minerva Tor en categoria femenina;RodrigoTomé en categoria júnior, iSergioPerezencategoriasènior.