L'FC Andorra vol passar pàgina

Els tricolors busquen tornar a la bona dinàmica amb la visita a Lugo per tancar bé el curs

L'FC Andorra vol passar pàgina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb les opcions de play-off ja esvaides, tot i que no encara matemàticament, després de la derota davant del Mirandés, l’FC Andorra vol passar pàgina i acabar el curs amb bon peu. L’escenari per fer-ho sembla, al menys sobre el paper, propici amb la visita dels tricolors aquesta tarda a l’Anxo Carro de Lugo. El conjunt gallec està ja descendit matemàticament, i l’estadi viurà avui una protesta contra la directiva i els jugadors després del descens, motius que fan que Eder Sarabia no se’n acabi de refiar.

“Jugar sense pressió pot fer que treguin la seva millor versió”, va manifestar el tècnic, que tenia clar, però que “és un partit que ha d’estar sobretot en nosaltres, a nivell de joc i a nivell tàctic, i també en l’aspecte mental, on hem d’aprendre dels 10 o 15 primers minuts de l’altre dia”. Sarabia va referir-se també a l’estat de l’equip després de la desfeta davant del Mirandés, i va assenyalar que “ens va fer mal la derorta perquè portavem una bona ratxa de resultats i també de joc”, i va agregar que “ens fa mal perquè teníem il·lusió amb el play-off, però és important situar-nos, adonar-nos de nou de la excel·lent temporada que estem fent i del mèrit que té”. Per últim, encara no va tancar del tot la porta a les eliminatòries d’ascens, i va afirmar que “anem amb ganes de tornar a gaudir, jugar bé, competir bé, guanyar, i mentre hi hagi possibilitats de manera matemàtica, ho lluitarem”.

Tot i que la temporada ja està gairebé acabada, el tècnic tricolor no vol pensar, encara, en el futur, i va destacar que “inconscientment tots hi pensem, però la nostra obligació és centrar-nos i focalitzar-nos en avui, i en el demà”, i va agregar que “no és el mateix acabar fent quatre partits bons que no fer-ho. Ells han de seguir apretant i empenyent, i han de fer-ho el millor possible en aquests partits”.

El d’avui serà un duel especial per Eder Sarabia, que viurà el seu centenari com a inquilí de la banqueta tricolor després de dos anys i mig al club.

tracking