L'FC Andorra signa les taules a l'Anxo Carro de Lugo (2-2)

Bover i Iván Gil signen les dues dianes dels tricolors en el partit 100 d'Eder Sarabia

Els jugadors de l'FC Andorra celebren l'empat el momentani empat a un gol, obra de Bover.FC Andorra

L'FC Andorra ha empatat a l'Anxo Carro contra el Lugo, equip ja descendit a la Primera RFEF, per 2 a 2 en un enfrontament amb alternatives i on l'equip tricolor ha pogut aconseguir la victòria. El partit número 100 d'Eder Sarabia a la banqueta tricolor no ha començat gaire bé, ja que Señé al minut 6 ha avançat el conjunt gallec en una acció on la defensa tricolor no ha mostrat la tensió exigida. Al minut 13, però, l'Andorra ha aconseguit la igualada amb un gol de Bover que ha sabut resoldre a la perfecció una jugada personal de Valera. Poc després arribava la primera expulsió i Altimira, amb previ pas pel VAR, va ser amonestat amb vermella directa per una falta sobre un jugador del Lugo que, segons la interpretació de l'àrbitre Galech Azpetegia, marxava sense oposició a la porteria de Marc Vidal. A la represa, s'ha anivellat la situació amb l'expulsió -també amb vermella directa- de Jordi Calavera, futbolista de l'equip gallec. Amb els dos equips amb 10 homes, han arribat dos gols més. Alberto, al minut 77 ha tornat a avançar al conjunt local però Iván Gil ha establert el 2 a 2 definitiu a falta de sis minuts amb gran gol després d'un servei de falta d'Hevel. La propera jornada, la 40, l'FC Andorra rebrà el Tenerife a l'Estadi Nacional.