Uns 650 judokes participaran al 31è Vila d'Andorra la Vella

Edició de l'any passat del Vila d'Andorra la Vella.CJH

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 31a edició del Torneig internacional de judo Vila d’Andorra la Vella comptarà amb uns 650 participants entre avui i demà al centre esportiu dels Serradells, amb una lleugera baixada de la participació degut a la coincidència amb altres competicions a Espanya i França. Tot i això, es preveu que el torneig dugui uns 2.500 acompanyants, amb el retorn econòmic que això suposa.

Com ve sent habitual, el campionat es dividirà en dues jornades, amb la disputa avui de les proves cadets i sèniors a partir de les 14.00 hores, i la celebració demà de totes les categories de base des de les 8.30 hores. A més dels clubs del país, hi haurà la presència d’entitats arribades des de diversos punts d’Espanya, com el País Basc, La Rioja, Navarra, l’Aragó, les Balears, Madrid o Catalunya, i també des del país veí del nord des de ciutats com Bordeus, Tolosa o Perpinyà.

Durant el torneig es realitzarà un homenatge a Manu Aguirre, president del Club Judo Kalamua d’Eibar, que va morir el mes de novembre passat, i hi haurà com a convidat el coordinador tècnic de la Federació Espanyola de Judo, Serafín Aragüete.

tracking