Esquí

Confirmada una Copa del Món de gegant i una d'eslàlom per la propera temporada

Les proves seran femenines i es faran el 10 i 11 de febrer a la pista Avet de Soldeu

La pista Avet de Soldeu ha acollit les disciplines tècniques de les finals de la Copa del Món.WCF 2023 / ORIOL MOLAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FIS (Federació Internacional d'Esquí) ha confirmat aquesta tarda el retorn de la Copa del Món d'esquí alpí la propera temporada amb una cursa femenina de gegant i una d'eslàlom. La validació final de l'ens internacional ha arribat durant la trobada de primavera que s'està celebrant a Dubrovnik, Croàcia, i les proves seran el 10 i 11 de febrer a la pista Avet del sector de Soldeu de Grandvalira.

Aquesta serà la tercera vegada que el país acull curses de la temporada de Copa del Món després d'haver-ho fet al 2012 i 2016, a més d'haver acollit també en dues ocasions les finals de la Copa del Món al 2019 i 2023. La delegació del país a Croàcia ha estat formada pel president de la FAE, Pepi Pintat, el vicepresident de la FAE i membre del consell de la FIS, Patrick Toussaint, el director d'esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, i Antoni Crespo i Bernat Escoda. Per part de Grandvalira resorts, hi han estat presents David Hidalgo, director general, Marc Mitjana, secretari general, Santi López, director esportiu, i Irene Gómez, directora corporativa de la Copa del Món del 2024.

Durant la trobada a Dubrovnik s'ha confirmat també que Andorra rebrà també l'OPA Cup en categoria sub 16 entre el 4 i el 7 de març amb un gegant, un eslàlom i un supergegant.

tracking