La FIS confirma la candidatura d'Andorra pels Campionats del Món 2029

Els organitzadors tenen fins l'1 d'agost per presentar un dossier detallat amb l'oferta corresponent

Finals de la Copa del Món d'esquí alpí 2023Oriol Molas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Internacional d'Esquí ha oficialitzat avui la candidatura andorrana per rebre el Campionat del Món d'esquíalpíde 2029. El passat dilluns 1 de maig finalitzava el termini per presentar les candidatures i aquesta representala segona vegada que el país presenta candidatura per ser seu dels Campionats del Món. Entre elspaïsosque també han presentat candidatures per ser seu del campionat es troben Narvik (Noruega) que participa per segona vegada iGardena(Itàlia) queésla primera vegada que ho fa per aquesta data.

Els organitzadors tenen fins a l'1 d'agost per presentar un dossier detallat amb l'oferta de cada candidatura. S'hauran de centrar en un qüestionari FIS específic que demana detalls del pla organitzatiu, com ara la gestió esportiva, el lloc, instal·lacions, llegat, potencial laboral, voluntariat, sostenibilitat i medi ambient, integritat esportiva, allotjament, transport, seguretat, drets comercials i màrqueting, capacitat d'operacions de transmissions i serveis dels mitjans, comunicació i promoció, cerimònies, atenció a l'espectador, festival d'esquí, aspectes legals, estructura organitzativa i finançament.

Una vegada superada aquesta data d'estiu amb el qüestionari rebut per partde la FIS, es durà a terme una reunió formal amb cada candidatura.

tracking