handbol

Andorra cau contra Austràlia i lluitarà pel setè lloc contra Nigèria

Derrota de la selecció.

La selecció absoluta va perdre contra Austràlia per 19 a 32 en el partit del 5è i el 8è lloc del Campionat de Països Emergents de la IHF. Andorra va sortir molt forta i exposant un interessant duel defensiu amb els australians, mantenint durant 10 minuts la porteria intacta. Poc després, però, el rival va començar a trobar solucions en atac, aprofitant les errades de l’equip tricolor. L’envergadura, els quilos i la rapidesa en els contraatacs dels jugadors australians van fer arribar al descans amb un rotund 4 a 13. A la segona part, els tricolors van fer gols que els van permetre seguir en la lluita, però la renda australiana aconseguida al primer temps va resultar decisiva. La selecció lluitarà avui, a les 12.45h, per la setena plaça contra la selecció de Nigèria, que va caure contra Gran Bretanya.