La selecció femenina disputarà la Lliga de les Nacions

El dia 2 de maig coneixerà les seves rivals

José Antonio Martín, seleccionador nacional i Marina Fernández, ambaixadora de futbol femení de la FAFM.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció femenina de futbol segueix fent passos endavant i tornarà a competir oficialment amb la disputa de la Lliga de les Nacions de la UEFA a partir de la tardor. Les tricolors havíen disputat un Premundial i un Preeuropeu entre el 2015 i 2017, i tornaran a escena amb tres finestres de duels internacionals al setembre, octubre i novembre en la primera edició de la Nations League femenina de la UEFA. El que encara no coneixen les tricolors és les rivals que es trobaran, ja que fins el dia 2 de maig no es realitzarà el sorteig, però les noies de José Antonio Martín ocuparan l'últim dels bombos, ja que no tenen coeficient com a selecció després de no competir des de fa anys.

El seleccionador nacional, José Antonio Martín, ha manifestat aquesta tarda que treballa amb un bloc d'unes 50 jugadores seleccionables, i que té previst disputar dos amistosos contra l'Aràbia Saudita al juny a Girona o Salou. Sobre el nou escenari que s'obre amb el retorn de la competició oficial, ha destacat que "feia molt temps que ho esperàvem, i aquest format se'ns ajusta a les nostres característiques i hàndicaps". Martín, a més, ha confirmat que Tere Morató, jugadora del Vila-real, estarà disponible pels duels de la Lliga de les Nacions, ja que es tracta d'una competició oficial de la UEFA, i les lligues s'aturen durant aquelles dates.

També s'ha mostrat satisfeta pel retorn de la competició oficial Marina Fernández, ambaixadora de futbol femení de la FAF, habitual de la selecció i jugadora de l'AEM de Lleida, que ha destacat que "és un honor poder representar el nostre país, hem intentat lluitar i donar-ho tot en tots els amistosos que hem fet, i ara aquest és el premi", i ha afegit que "és un somni, el somni de qualsevol nena d'Andorra".

tracking