Triomf per seguir somiant amb el play-off (1-0)

Un gol de Bakis dona els tres punts a l’FC Andorra contra el Huesca

Partit d'avui del FC Andorra contra el HuescaFernando Galindo

L’FC Andorra s’ha imposat a la SD Huesca per 1-0 gràcies a un gol de Sinan Bakis i segueix alimentant el somni del play-off d’ascens. En un duel en què el triomf tricolor hagués pogut ser més ampli, els homes de Sarabia han acabat sumant la setena jornada consecutiva sense perdre (millor ratxa del curs) i s’han situat a set punts de la sisena posició.

Els tricolors han arrencat monopolitzant la pilota, intentant fer el primer amb una centrada de Valera que ha pogut treure la defensa, però la primera ocasió clara ha estat pel Huesca, després d’un tir al pal de Cristian Salvador. Bover ho ha provat amb un xut llunyà que ha marxat per sobre del travesser, però poc després Bakis no ha fallat per fer l’1-0. Molina ha intentat un tir des de la frontal, i Andrés Fernández ha rebutjat la pilota i ha aparegut el davanter tricolor per fer l’11è gol del curs i obrir el marcador a l’Estadi Nacional als 17 minuts. Els aragonesos han reaccionat ràpid i han pogut empatar després d’una internada de Cristian Salvador per la dreta, i també els tricolors haguessin pogut fer el segon amb una vaselina de Bakis que s’ha estavellat al travesser, tot i que l’àrbitre havia assenyalat en primera instància fora de joc. Els homes de Sarabia l’han tornat a tenir després d’una bona jornada col·lectiva que ha acabat amb una centrada de Bover, però no ha trobat rematador, i el duel ha arribat amb l’1-0 al descans.

A la represa, han començat avisant els visitants amb un cop de cap d’Obeng molt desviat, i els tricolors han respost amb una internada de Bundu per la dreta que no ha trobat rematador. Els aragonesos han mogut la banqueta per sacsejar el partit, però el domini ha seguit sent tricolor i l’FC Andorra ha tingut el segon amb una falta directa de Bover des de la frontal que Andrés Fernández ha pogut atrapar, o amb un tir llunyà d’Hevel. Els tricolos no acabaven de tancar el partit, i no ha estat per falta d’ocasions, i és que Bakis ha tingut el segon després d’una passada a l’espai d’Hevel, però Andrés ha evitat el 2-0 amb una gran intervenció.

El duel ha anat guanyant en tensió, i el Huesca s’ha quedat amb un menys per l’expulsió amb doble groga de Cristian Salvador, mentre l’FC Andorra no podia acabar de lligar el triomf, i no per falta d’ocasions, però els tricolors no han pogut materialitzar un tir des de fora de Mika Marmol, ni dues ocasions de Carlos Martínez. El Huesca, però, no ha arribat a fer patir els tricolors, i els homes d’Eder Sarabia s’han acabat enduent el triomf per situar-se a set punts de la zona de play-off.