A confirmar el bon moment

L’FC Andorra rep l’Osca per mantenir la ratxa positiva i seguir mirant cap amunt

A confirmar el bon moment

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra vol seguir confirmant el bon moment en el duel que l’enfrontarà aquesta tarda (14.00 hores, Estadi Nacional) a la SD Osca. Els tricolors sumen ja sis partits seguits sense conèixer la derrota, i poden assolir la millor ratxa de la temporada si no cauen avui contra els aragonesos, que estan situats a la classificació per sobre dels homes d’Eder Sarabia per només un punt. El matx d’avui, a més, ha de servir perquè els del Principat puguin seguir mostrant la seva millor versió i continuïn amb la il·lusió de seguir mirant cap amunt a la zona de play-off un cop la permanència està ja pràcticament garantida de manera matemàtica.

De cara a aquest duel, Sarabia recuperarà Christos Almpanis, baixa a Vitòria per unes molèsties al genoll, així com Dani Morer, fora dels terrenys de joc les últimes setmanes. Sobre el partit que s’espera, el tècnic va manifestar que “ells tenen molt clar a què juguen, potser a casa són més agressius que a fora, però estem preparats per a qualsevol cosa”. Va agregar que “necessitem fer un partit molt bo i estar preparats per a qualsevol de les versions que pugui oferir el rival”. Els aragonesos no guanyen fora des de l’octubre. Preguntat per aquesta circumstància, el tècnic tricolor va destacar que “és cert que no guanyen fora des de l’octubre, però tampoc no perden fora des del gener. Ho estan fent molt bé i se senten forts”.

Més enllà del rival, Sarabia va referir-se també a l’estat de l’equip. Va afirmar que “hem tingut una bona setmana, vam començar a entrenar-nos dimecres amb un dels millors entrenaments de tot l’any, amb tots els jugadors amb una actitud impressionant, i vam parlar que encara queda molt”. A més a més, va agregar que “tots estan preparats, tots volen competir i jugar, i això ens ha dut a fer un pas endavant en alguns matisos que ens ha portat a competir com ho estem fent ara”. Finalment, Sarabia va cloure que “ens trobem bé i ens sentim forts, i tenim ganes de fer un gran partit”.

tracking