El VPC es jugarà l'ascens contra el vencedor del duel entre CEU i Inter RC

Duel del VPC Andorra aquest curs.VPC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC Andorra ja coneix el full de ruta que haurà de seguir de cara a poder disputar la propera temporada la Divisió d’Honor B espanyola (la segona categoria del rugbi del país veí del sud), almenys en l’àmbit esportiu, que serà una eliminatòria en format d’anada i tornada contra el vencedor de la prèvia entre el CEU de Barcelona i l’Inter RC de la Comunitat Valenciana. Ahir va tancar-se el termini perquè els diferents equips amb dret a disputar les fases d’ascens s’inscriguessin i finalment només dos conjunts, incloent els tricolors, van fer-ho.

Els campions de les federacions aragonesa, balear i murciana van decidir renunciar o no complien els requisits marcats per la Federació Espanyola de Rugbi (FER), i tampoc hi haurà un tercer equip de la Federació Catalana o un segon de la Federació Valenciana perquè també hi renuncien o tampoc hi poden participar. Així doncs, segons va confirmar ahir la FER, el CEU i l’Inter disputaran una eliminatòria el 6 o 7 i el 13 i 14 de maig, i el vencedor serà el rival del VPC Andorra a l’eliminatòria definitiva el 20 o 21 i el 27 o 28 de maig, amb la tornada amb els tricolors exercint com a locals.

Més enllà de la feina en l’àmbit esportiu, el VPC segueix treballant també als despatxos per no tenir complicacions pel que fa a llicències amb els jugadors de formació en cas de pujar a Divisió d’Honor B.

tracking