Oriol Olm disputa la individual de la Tromso Artick Skimo

Oriol Olm reprèn avui l'activitat a Noruega.FAM

Després de signar el 35è lloc a la primera prova, la Vertical Race, amb un crono de 26’20”, Oriol Olm reprèn avui l’acció a la Tromso Artick Skimo, les finals de la Copa del Món d’esquí de muntanya, que se celebren a Noruega. L’únic representant de la Federació Andorrana (FAM) afronta avui la cursa individual, un traçat dur i exigent de 10 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu. Olm, encara de categoria sub 20, espera rescabalar-se en la individual del sabor agredolç que li va deixar el 35è lloc de la primera prova. El mateix esquiador ja va sostenir que no havia arribat a gestionar bé la cursa i que volia millorar el resultat i les sensacions. De fet, va subratllar que “segur que seguirem donant guerra”. Olm afronta la cita sènior amb moltes ganes i il·lusió i la FAM va decidir premiar la seva trajectòria amb aquesta experiència, en una aparador que començarà a ser habitual de cara al proper curs, que ja deixarà de ser un esportista sub 20. “És la categoria, la sènior, que em trobaré l’any que ve i estic molt motivat”, va assenyalar abans de viatjar a Tromso. De moment, l’andorrà disputa avui amb totes les garanties la segona prova, la individual, i demà posarà el punt final a la seva participació a la Tromso Artick Skimo amb la disputa de la prova d’esprint. Així, Olm arrodonirà de la millor manera la temporada, ja que farà totes les proves excepte el relleu mixt, que va descartar.