Esport

Nou disseny nacional per a la roba esportiva

L'equipació la portaran les federacions i el Comitè Olímpic Andorrà quan representin el país en competicions

Presentació del nou disseny nacional de la roba esportivaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports en funcions, Sílvia Riva, juntament amb el secretarid’Estat d’Esports en funcions, Justo Ruiz, han presentat aquesta tarda el nou dissenyunificat i nacional per a la roba esportiva de carrer que portaran les federacions i elComitè Olímpic Andorrà (COA) quan participin en competicions representantel país.

Riva ha apuntat que la voluntat de la iniciativa és crear una marca unificada que "representi l’esport del país en el seu conjunt” en les competicions internacionals ifacilitar el reconeixement del Principat a través de la roba esportiva. Alhora, Justo Ruizha destacat que la nova imatge tambépermet vehicular “una identitat conjunta de país entre esportistes, tècnics idelegació” de les diferents federacions del país i fomentar la unió i la col·laboracióentre les federacions andorranes.

La imatge seleccionada, tal com detallen els dissenyadors, desconstrueix labandera d’Andorra i logotip del COA per generar una nova imatge minimalista, quemantingui el moviment de la bandera i també evoqui les flames olímpiques. La tipografia s'ha seleccionat tenint en compte la seva llegibilitat, mantenint una imatgetradicional, però a la vegada amb un toc modern. La gamma de colors, que ha estatsuggerida per la majoria de les federacions, és un to blau fort i visible que contrastaamb un gris de tonalitat freda, inspirada en les muntanyes vestides d'hivern. Elmotiu de fons és una presentació abstracta inspirada en els cristalls dels flocs de neu.

Presentació del nou disseny nacional de la roba esportiva

tracking