Oriol Olm disputarà les finals de la Copa del Món

Participarà en les curses individual, vertical i també en l’esprint

Olm, en una cursa anterior.FAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Oriol Olm serà l’únic representant de la FAM a les finals de la Copa del Món d’esquí de muntanya que se celebraran la setmana que ve a Noruega amb la disputa de la Tromso Artick Skimo. Tot i ser encara sub-20, la FAM (Federació Andorrana de Muntanyisme) va optar per dur el jove esquiador a la competició absoluta per tal de seguir acumulant experiència de cara al futur.

Olm disputarà totes les curses excepte la de relleus per equips, i començarà la competició amb la prova vertical dimecres que ve. El traçat de la cursa vertical tindrà tres quilòmetres i pendents mitjans de fins al 55%. L’endemà, el dijous 13, Olm participarà en la cursa individual amb més de deu quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu. Per acabar, divendres Oriol Olm posarà el punt final a aquestes finals de la Copa del Món amb la disputa de l’esprint.

L’esquiador de muntanya va manifestar que “és la categoria que trobaré l’any que ve, estic molt motivat, estic entrenant-me al país, i tinc amb moltes ganes de marxar i poder fer unes bones curses per acabar de tancar la temporada”.

tracking