Íria Medina i Xavi Cornella, nous campions de gegant

L’esquiadora guanya la cursa a l’Àliga i l’esquiador acaba segon

Podi del gegant femení del Campionat d'Andorra.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Íria Medina i Xavi Cornella van proclamar-se campions d’Andorra de gegant després de la cursa celebrada a la pista de l’Àliga del Tarter. L’esquiadora va endur-se la victòria, mentre que Cornella va ser el segon de la prova, però va revalidar el títol en ser el primer esquiador del país.

A la cursa femenina, Medina va dominar les dues baixades i va acabar amb un crono de 2’17”15, amb gairebé quatre segons de marge respecte a l’espanyola Arrieta Rodríguez, i 4”09 sobre la també espanyola Maria Rovira. Jordina Caminal va ser sisena i va proclamar-se així subcampiona d’Andorra. Després de la prova, Medina va destacar que “crec que ha sigut una cursa positiva, he aconseguit fer dues mànegues bastant sòlides”.

Pel que fa a la prova masculina, el triomf va ser per a l’espa­nyol Alejandro Puente amb un temps de 2’10”19, superant en 1”17 Xavi Cornella, segon i nou campió d’Andorra. A més, Bartumeu Gabriel va proclamar-se subcampió després de ser tercer. Cornella va mostrar-se “content de revalidar el títol”.

El Campionat d’Andorra celebra avui l’eslàlom.

tracking