Triomf de Medina i podi de Gabriel a la pista Àliga

L’esquiadora marca 31 punts FIS, que milloren els 40,29 actuals

Íria Medina en una competició anterior.Alexis Boichard / Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Íria Medina va endur-se la victòria al gegant FIS celebrat ahir a la pista Àliga del Tarter organitzat per la FAE i l’ECPCGR (Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig) com a preludi del Campionat d’Andorra. L’esquiadora va completar el recorregut amb un registre d’1’37”13, aconseguint 2”41 de marge respecte a l’espanyola June Garitano, i 3”06 sobre la també esquiadora del país Clàudia Garcia. Durant aquesta cursa, Medina també va millorar els seus punts FIS en gegant, marcant-ne 31, que milloren els 40,29 actuals.

També van disputar la cursa Jordina Caminal, que va ser setena a 3”98 del triomf, i Carla Mijares, que no va completar la segona mànega després de liderar la primera amb una diferència de 0”03 per davant de Medina.

Pel que fa a la cursa masculina, la victòria va ser per a l’esquiador espanyol Alejandro Puente, amb un temps d’1’33”84, imposant-se al seu compatriota Tomás Barata. El millor esquiador de la FAE va ser Bartumeu Gabriel, a 1”26 del triomf, i també van aconseguir entrar dintre del Top 10 Xavi Cornella, setè a 2”09 del vencedor, i Àlex Rius, vuitè a 2”56 del millor temps.

El Tarter acollirà avui un altre gegant, en aquest cas del Campionat d’Andorra, i demà serà el torn de l’eslàlom del Nacional. Dijous hi haurà un eslàlom FIS.

tracking