Vòlei

La selecció aspira a tot a l'Europeu de Petits Estats sub 20 d'Encamp

Andorra, plata a l’última edició, tindrà Luxemburg com principal contrincant

Presentació de l'Europeu sub 20 de Petits Estats.COMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció sub 20 masculina de vòlei aspira a tot a l’Europeu de Petits Estats de la categoria, que se celebrarà durant aquesta setmana al Complex esportiu i sociocultural d’Encamp. Així ho va afirmar el seleccionador, José García, durant la presentació del torneig realitzada ahir, que va assenyalar que “a priori podríem dir que Luxemburg [or l’edició passada] és una candidata forta i nosaltres també hem de ser candidats a emportar-nos la victòria”. La selecció va ser subcampiona l’anterior edició i el tècnic també va destacar la bona generació actual del combinat nacional, amb jugadors que tenen experiència a l’absoluta, i també el bon moment en què arriba l’equip.

Més enllà dels tricolors, la resta d’equips participants seran Luxemburg, Irlanda, Irlanda del Nord, Gibraltar i Liechtenstein. Andorra debutarà demà i compartirà grup amb Gibraltar, en un duel que es jugarà demà a les 20.00 hores, i Irlanda, rival de dijous a la mateixa hora. Els dos primers de cada grup accediran a les semifinals, que se celebraran divendres a les 17.00 i 19.30 hores, mentre que la final serà dissabte a les 19.00 hores. L’entrada al pavelló encampadà serà gratuïta i la competició també podrà seguir-se en streaming al canal de YouTube de la federació.

Durant la presentació, el conseller d’Esports, Infància i Joventut del comú d’Encamp, Xavier Fernàndez, va aprofitar per felicitar la Federació Andorrana de Voleibol (FAV) per dur un esdeveniment esportiu d’aquest nivell al país.

tracking